Надзвичайні події

ДТП на Ялівщині: ніжинський поліцейський не розминувся з 42-ою маршруткою (Фото)

ДТП за участю 36-річного працівника Ніжинського відділу поліції, який перебуває у черговій відпустці, сталася вчора, 12 червня, о 23:37 по вул. 77-ї Гвардійської Дивізії, біля зупинки громадського транспорту «Урочище Ялівщина».

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

У ході попередньої перевірки з виїздом на місце події встановлено, що ДТП сталася за участю автомобіля марки «Кіа Селфіа», за кермом якого перебував працівник поліції. Останній, рухаючись вулицею 77-ї Гвардійської Дивізії, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення із маршрутним таксі № 42, під керуванням 32-річного чернігівця. Маршрутка рухалася вулицею 77-ї Гвардійської Дивізії зі сторони вулиці Київської в напрямку вулиці Алексєєва.

У результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, водій маршрутного таксі № 42 тілесних ушкоджень не отримав, на момент зіткнення в автобусі пасажирів не було.

Непритомного працівника поліції з місця події карета швидкої медичної допомоги доставила до хірургічного відділення Чернігівської міської лікарні № 2, де йому було встановлено попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, політравма, перелом шийного відділу хребта, численні травми грудної клітини, черевної стінки, нижніх кінцівок, забій головного мозку.

Взято аналізи крові та сечі на алкоголь. На час перевірки проводилось оперативне втручання.

Слідчим відділом Чернігівського відділу поліції вирішується питання щодо внесення відомостей про цей факт до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Ще статті по темі

Back to top button