Надзвичайні події

ДТП поблизу Киселівки та ручна граната у Мені

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 3 пожежі та 1 випадок виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 16 одиниць спецтехніки та 28 чоловік обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

На 12 км автодороги Чернігів-Сосниця-Гремяч поблизу с. Киселівка Чернігівського району о 19 год. 20 хв. 24 грудня водій автомобіля «Volkswagen Transporter» здійснив наїзд на пішохода, якого з тілесними ушкодженнями, у стані алкогольного сп’яніння, було доставлено до Чернігівської міської лікарні № 2.

Пожежі в житловому секторі – 3.

Виявлення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

У м. Мена в господарстві по вул. Армійській, 3 о 15 год. 30 хв. 24 грудня під час проведення земельних робіт було виявлено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Знищення вибухонебезпечного предмету 25 грудня здійснила група піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області.

Ще статті по темі

Back to top button