Надзвичайні події

Два потопельники та 11 гектарів вогню – небезпечні події минулої доби

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 13 небезпечних подій, а саме: 2 випадки загибелі на водних об’єктах, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 9 пожеж. Унаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Загибель на водних об’єктах – 2:

— в озері біля с. Савин Козелецького району о 20 год. 20 хв. 9 серпня працівниками Козелецького відділення поліції було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканки с. Озерне Козелецького району, 1982 року народження. Причина смерті встановлюється;

— в р. Сейм в м. Батурин Бахмацького району о 10 год. 10 серпня працівниками Сосницької рятувально-водолазної станції було виявлено та піднято на поверхню з води тіло мешканця с. Тумполове Кролевецького району Сумської області, 1998 року народження. Причина смерті встановлюється.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

— у Прилуках по вул. Пирятинській о 6 год. 10 серпня водій автобуса «ПАЗ» здійснив зіткнення з мопедом «Honda». Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Прилуцької центральної міської лікарні;

— у Прилуках по вул. Гвардійській о 19 год. 30 хв. 10 серпня водій автомобіля «Opel Astra» здійснив зіткнення з автомобілем «Fiat Doblo». Унаслідок пригоди водій автомобіля «Fiat Doblo» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Прилуцької центральної міської лікарні.

Пожежі – 9, з них 2 пожежі в житловому секторі, 6 випадків загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 11,1 га та 1 інша пожежа.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-12 мікрорентген/годину, зокрема Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.

У зв’язку з переміщенням холодного атмосферного фронту через територію Чернігівської області 12 серпня характер погоди зміниться. Очікуються дощі, подекуди сильні дощі, грози. Температура повітря протягом доби становитиме 13-18º тепла.

Ще статті по темі

Back to top button