Надзвичайні події

Фекалії затопили будинок (Фото)

Багатостраждальний будинок по вулиці Мстиславській, 50 потопає в фекаліях. Сморід люди відчули два дні тому. Тоді в підвалі була невеличка смердюча калюжа. Мешканці одразу викликали аварійну КП «Деснянське». Спеціалісти приїхали. За словами місцевої мешканки Ніни Артюшенко, комунальники походили підвалом і поїхали. А вже за кілька годин приміщення наповнилося водою: «Ми платимо справно і своєчасно, – обурюються мешканці будинку та показують квитанцію про сплату. – А от що маємо. Уже й не знаємо, куди звертатися. Ремонт власного під’їзду випрошували понад тридцять років. Нам прийшли пофарбували стіни абияк і навіть сміття не прибрали. Тепер у під’їзді постійно забитий сміттєпровід». А нещодавно ще й затопило підвал. Люди кажуть, що вода прибуває, і підозрюють, що це міг бути порив каналізації.

Таке підтверджує й начальник КП «Деснянське» Віктор Пригара. Він пояснює, що до будинку № 50 по вулиці Мстиславській уже приїжджали кілька разів і чистили каналізацію.

«Ми вже показували мешканцям цього будинку, що там спричиняє такі затоплення, – розповідає начальник КП «Деснянське». – Забивають каналізацію груші та яблука, ягоди, які люди консервують, а рештки змивають в каналізацію. Ось вони і є головною причиною аварій».

Попри це, чиновник пообіцяв, що наслідки аварії усунуть. Мовляв, у працівників аварійної є все необхідне для того, аби прочистити каналізацію та усунути неполадки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button