Надзвичайні події

Мокра аварія: на Дніпрі зіткнулись два човна

У районі села Сорокошичі на річці Дніпро зіткнулись два човни, в результаті чого постраждали двоє мешканців Києва.

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на виклик, правоохоронці встановили, що напередодні троє мешканців Києва приїхали на риболовлю на базу «Вершина» села Сорокошичі Козелецького району. Взяли в оренду металевий човен, поставили на нього свій двигун і поплили рибалити.

Опівдні чоловіки помітили, як від берега з великою швидкістю відійшов катер, у якому перебували двоє чоловіків. Катер прямував просто на них і нікуди не звертав. За мить до зіткнення один із рибалок встиг вистрибнути з човна, іншого від удару викинуло за борт, а третій залишився всередині.

Після аварії чоловіки, які перебували на катері, доставили потерпілих на берег, а вже потім найменш постраждалий (той, що вистрибнув з човна до зіткнення) своєю машиною відвіз потерпілих до лікарні.

Наразі обоє потерпілих перебувають на лікуванні. В одного з них рублена рана потиличної ділянки голови, в іншого – рвана рана лівої ноги в ділянці стегна та Ахіллового сухожилля.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 291 Кримінального кодексу України (порушення чинних на транспорті правил), що карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до п’яти років.

Ще статті по темі

Back to top button