Надзвичайні події

На Чернігівщині чоловік згорів у власному будинку (Фото)

Впродовж минулих вихідних рятувальниками підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 5 пожеж у Чернігівському, Куликівському, Борзнянському районах та у м. Чернігові.

Причинами пожеж послужили необережність громадян у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації опалювальних печей і димарів, а також підпал.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

16 грудня о 07:49 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу будинку в садовому товаристві «Ювілейне», що у с. Деснянка Чернігівського району.

На місце події оперативно прибули 2 відділення рятувальників з обласного центру. Вогнеборці о 09:50 остаточно ліквідували пожежу.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, пошкоджено стіни та майно, що знаходилось у будинку. На місці пожежі виявлено тіло 75-річного чоловіка. Ймовірною причиною трагедії послужило неправильне влаштування та несправність опалювальної печі.

У зв’язку з цим, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Слідкуйте за справністю електромереж, опалювальних печей, не допускайте паління у помешканнях, особливо у нетверезому стані.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button