Надзвичайні події

На Чернігівщині під час пожежі загинула 79-річна жінка (Фото)

До оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області 31 січня о 05:55 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Льгів Чернігівського району.

Першими за викликом до місця події прибув черговий караул 3-го Державного пожежно-рятувального посту з селища Михайло-Коцюбинське.

На той момент полум’я вже охопило дах житлового будинку. Через відсутність поруч розташованих вододжерел, найближче з яких знаходилось у с. Левковичи за 5 км від місця події, рятувальники викликали додаткові сили і засоби.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

До місця пригоди прибуло відділення пожежно-рятувального посту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Спільними діями підрозділів пожежу о 06:44 було локалізовано, а о 08:55 остаточно ліквідовано.

Вогнем знищено майно, покрівлю та перекриття будинку. У ході гасіння рятувальники виявили тіло 79-річної матері господарки помешкання без ознак життя.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів. Для ліквідації займання залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян з проханням відповідально ставитися до заходів правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних печей і димарів. Слідкуйте щоб в цегляній кладці не з’являлися тріщини і своєчасно їх зашпаровуйте. Не допускайте надмірного перегрівання печей та ні в якому разі не залишайте їх без нагляду.

Ще статті по темі

Back to top button