Надзвичайні події

На Чернігівщині підпалили два приватні будинки (Фото)

15 листопада о 21:36 до Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві, що по вул. Кільцевій у районному центрі. За викликом до місця події прибуло два відділення вогнеборців 6-ої державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки оперативним діям надзвичайників пожежу о 22:15 було локалізовано, а о 00:45 остаточно ліквідовано.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Вогнем знищено покрівлю господарської споруди, перекриття житлового будинку, пошкоджено стіни та майно господарів. Під час гасіння пожежі не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані два житлових будинки.

Тіє ж доби о 23:28 виникла пожежа господарчої будівлі у с. Волосківці Менського району. До її ліквідації залучалося відділення 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Мена.

У обох випадках ніхто з людей не постраждав. Ймовірно, причинами виникнення пожеж послужив підпал. По фактам подій правоохоронним органами проводиться розслідування.

До гасіння пожеж залучалося 10 чоловік особового складу та три одиниці спеціальної техніки підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button