Надзвичайні події

На Чернігівщині вогонь знищив півбудинку

До Служби порятунку «101» у Талалаївському районі 6 липня о 19:24 надійшло повідомлення про пожежу в селі Юрківці приватного житлового будинку. Сусіди виявили пожежу, викликали вогнеборців та ще до їхнього прибуття намагалися загасити полум’я власними силами.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Черговим караулом 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини з Талалаївки у складі 4-ох чоловіків особового складу та 1-єї одиниці техніки пожежу о 20:00 було локалізовано, а о 21:25 — остаточно ліквідовано. Професійними та оперативними діями вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовані сусідський житловий будинок, господарчу будівлю та літню кухню.

IMG_20170706_210226За попередніми даними, ймовірною причиною виникнення пожежі могло стати порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів. Вогнем було знищено покрівлю та перекриття помешкання, пошкоджено стіни та майно господарів.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій сподіваються на свідомість кожного громадянина та вкотре попереджають про недопустимість халатного ставлення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button