Надзвичайні події

На Чернігівщині впродовж доби горіли 11 гектарів землі

Протягом минулої доби підрозділи ДСНС України у Чернігівській області ліквідували 13 загорянь сухої рослинності на відкритих територіях Варвинського, Ніжинського, Ріпкинського, Срібнянського, Сновського та Чернігівського районів, а також 1 пожежу в житловому секторі громадян.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

Загальна площа, пройдена вогнем, становить понад 11 га. Причинами виникнення вищезазначених пожеж послугувала необережність громадян у поводженні з вогнем.

6 квітня о 14:30 до Служби порятунку «101» у Семенівському районі надійшло повідомлення про пожежу нежитлового будинку, що в селі Прогрес. Вогнеборці о 14:53 локалізували, а о 16:45 остаточно ліквідували загоряння та не допустили поширення вогню на поруч розташовані будівлі. До гасіння  залучали 8 осіб особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

У зв’язку з цим рятувальники звертаються до громадян із проханням бути обережними в поводженні з вогнем. Не розводьте багаття, не кидайте непогашені недопалки або сірники поблизу будівель, торфовищ, у лісопаркових зонах, на полях та узбіччях доріг. Наголошуємо: самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачає адміністративну відповідальність.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button