Надзвичайні події

На Рокосовського невідомі підпалили квартиру

На лінію «102» 15 березня о пів на п’яту ранку зателефонував мешканець багатоповерхового будинку на вулиці Рокоссовського і повідомив, що відчуває сильний запах диму. Джерело загоряння, ймовірно, на третьому поверсі.

Про це ЧЕline повідомили у Патрульній поліції Чернігова.

За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.
Прибувши на місце, патрульні прихопили із собою автомобільний вогнегасник та поспішили до під’їзду.

Коли вони змогли потрапити всередину, під’їзд був повністю заповнений густим їдким димом. Підперши вхідні двері, щоб дати можливість циркулювати повітрю, поліцейські почали обережно підніматися на третій поверх.

Відкритого вогню правоохоронці не виявили, тому вони відчинили вікна на сходах між поверхами.
Спільно з командою рятувальників, які також прибули на виклик, патрульні евакуювали мешканців квартир та надали їм необхідну допомогу.

Ймовірною причиною загоряння могла стати ємність із займистою сумішшю, залишена біля вхідних дверей однієї з квартир на третьому поверсі. Від вогню обгоріли двері двох квартир та оплавилася електрична проводка, що проходить поверхом.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У поліції Чернігова зареєстроване кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button