Надзвичайні події

Невідомі підпалили біля Чернігова одразу три дачні будинки

Упродовж минулої доби рятувальники підрозділів УДСНС України у Чернігівській області 6 разів залучались для ліквідації пожеж, що виникли на території Бобровицького, Семенівського та Чернігівського районів.
08 лютого о 17:31 до оперативно-координаційного центру УДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння двох дачних будинків у садовому товаристві «Міраж», що неподалік села Киїнка Чернігівського району.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом на місце пригоди оперативно прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру у складі 12 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа забрала життя двох людей

Вогнеборці о 17:55 та о 18:06 загоряння локалізували, а о 18:40 та 18:45 остаточно їх ліквідували. Однак, під час гасіння до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння ще одного дачного будинку у цьому ж садовому товаристві. Вогнеборці пожежу о 18:45 локалізували, а 19:08 ліквідували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маштабна пожежа: у Чернігові палав гаражний кооператив

Причиною виникнення пожеж послужив підпал. По даному факту правоохоронним органами проводиться розслідування. Вогнем майже повністю знищено 2 будинки, ще один пошкоджено.

Ще статті по темі

Back to top button