Надзвичайні події

П’яне ДТП у Корюківці: «шістка» влетіла в стовп

25 серпня близько 15-ї години до чергової частини Корюківського відділення поліції надійшло повідомлення про автомобільну аварію – на одній з вулиць райцентру ВАЗ-21063 зіткнувся з електроопорою.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

PM699image002

Виїздом на місце пригоди поліцейських з безпеки дорожнього руху було встановлено, що 35-річний водій ВАЗівської «шістки» з трьома пасажирами в салоні не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та вдарився в опору ЛЕП.

Як показали результати медичного обстеження — і водій, і пасажири автомобіля перебували в стані алкогольного сп’яніння.

В результаті ДТП всі троє пасажирів легковика потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості та поміщені на стаціонарне лікування. Водій же відбувся незначними тілесними ушкодженнями та від госпіталізації відмовився.

PM572image003

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція даної статті передбачає покарання аж до обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування за даним кримінальним провадженням триває.

Ще статті по темі

Back to top button