Надзвичайні події

П’яний водій без документів влетів фурою у дерево (Фото)

14 лютого на лінію «102» надійшла інформація, що на вулиці Ціолковського сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль RENAULT Premium із напівпричепом врізався в дерево. На місце був направлений екіпаж патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У страшній ДТП на Чернігівщині загинула сестра покійного героя АТО

Прибувши за адресою, патрульні побачили багатоваговик із геть понівеченою кабіною та водія. Чоловік був у шоковому стані, але не постраждав.

Під час огляду у медзакладі з’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Кількість алкоголю в крові становила 1,85 проміле! До того ж з’ясувалося, що документи на право керування транспортним засобом у нього відсутні. Куди в такому стані їхав за кермом фури, громадянин правоохоронцям пояснити не зміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подробиці про самопочуття дівчинки, яка вчора потрапила в жахливу ДТП

Патрульні склали на водія три адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Подальшу долю водія вирішуватиме суд.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button