Надзвичайні події

«Переполох» на Жабинського: в меблевому знову неспокійно (Відео, Фото)

Історія довкола чернігівського меблевого магазину, який знаходиться по вулиці Жабинського, триває уже не перший місць. Кілька місяців тому в це приміщення увірвалися представники столичної фірми ТОВ «Довіра та гарантія» (цю компанію по-суті вважають колекторською фірмою) і вказали директору магазину Олегу Буштруку на двері.

IMG_20170608_204636

Столичні «гастролери» показали документи, згідно з якими – відтепер буцімто вони є власниками приміщення.

Все це через невиплачений кредит. Тоді «рейдерів» (так їх називають працівники магазину) вдалося прогнати – допомогли громадські активісти та ЗМІ.

Нині ситуація повторюється і в меблевий магазин знову приїхали представники ТОВ «Довіра та гарантія». Друга спроба «захоплення» почалася 1 червня, тоді з магазину молодики винесли всі меблі.

Сьогодні, 8 червня, з робочою поїздкою у Чернігові побував прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і директору меблевого магазину вдалося з ним поговорити стосовно «рейдерської» ситуації. Володимир Гройсмана пообіцяв допомогти і пообіцяв організувати Олегу Буштруку зустріч із Головою Нацполіції Сергієм Князєвим.

Очевидно, відчувши підтримку, Олег Буштруку вирішив діяти вже сьогодні і пробрався всередину магазину. Представники ТОВ «Довіра та гарантія» викликали поліцію.

IMG_20170608_204331

Працівники магазину та, власне, сам директор нарікають, що поліція стоїть на боці «рейдерів».

IMG_20170608_204142

Подробиці – на відео.

 

Ще статті по темі

Back to top button