Надзвичайні події

Під час пожежі складів у мікрорайоні Бобровиця загинув чоловік

До оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області 4 квітня о 17:53 надійшло повідомлення про пожежу складського приміщення, що по вул. Шевченка, 162-а у обласному центрі, яке для зберігання броньованих дверей орендувало одне з місцевих приватних підприємств.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Пожежа швидко набула значних розмірів і по дерев’яному даху будівлі розповсюдилась на загальну площу 1500 м. кв.
Після надходження повідомлення, до місця пожежі оперативно прибув черговий караул 1-ої державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень.

Вже на місці пригоди вогнеборці після проведення розвідки та оцінки обстановки оголосили найвищий номер виклику, за яким додатково були залучені ще 7 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. Координацію дій залучених сил і засобів здійснювали заступник начальника УДСНС України в області з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Вячеслав Вернидуб та фахівці чергової зміни оперативно-координаційного центру.

Оперативними діями вогнеборців пожежу о 19:05 локалізовано, а о 01:25 остаточно ліквідовано. Не допущено розповсюдження полум’я на сусідні виробничі будівлі та споруди.

Для проведення оперативних дій загалом залучалось 39 чоловік особового складу та 12 одиниць спеціальної техніки.

Причина пожежі та завдані збитки встановлюються.

Під час проведення робіт по розбиранню конструкцій виявлено загиблого 30-річного працівника даного підприємства. За словами свідків, під час спроб разом з іншим працівником загасити вогонь самотужки вогнегасниками, чоловік не встиг вчасно залишити небезпечну зону.

На місці пожежі працювала мобільно-оперативна група УДСНС України у Чернігівській області. По факту пожежі проводиться розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button