Надзвичайні події

Подробиці моторошної ДТП на Прилуччині (Фото)

Унаслідок лобового зіткнення мотоциклів загинули водії, їхні пасажири госпіталізовані з тяжкими травмами.

На автодорозі Київ – Суми – Юнакіївка між селами Боршна та Манжосівка Прилуцького району 17-річний житель Прилуцького району на мотоциклі «Мінськ» зіткнувся з мотоциклом «Ява» під керуванням 26-річного мешканця Прилуцького району, який рухався в зустрічному напрямку.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Від сильного удару неповнолітнього водія мотоцикла «Мінськ» викинуло на проїжджу частину, просто під колеса легковика «ЗАЗ Славута», який у цей час проїжджав повз них.

Водій авто, 47-річний мешканець Прилуцького району, не зміг уникнути наїзду на юнака – і той від отриманих травм загинув на місці пригоди. 15-річну мешканку Прилук, пасажирку мотоцикла «Мінськ», було доставлено до травматологічного відділення Прилуцької центральної міської лікарні. 26-річний водій мотоцикла «Ява» також був доставлений до Прилуцької райлікарні, де, попри всі старання лікарів, помер в операційній. 25-річний пасажир «Яви», мешканець міста Прилук, доставлений до травматологічного відділення центральної міської лікарні з черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та переломом лівого передпліччя.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Призначено судово-медичну та трасологічну експертизи, а також технічного стану транспорту.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button