Надзвичайні події

Поліція шукає свідків ДТП на Всіхсвятській

Поліція шукає свідків ДТП, яке сталось 31 травня на перехресті вулиць Рокосовського – Всіхсвятській, в якій постраждав велосипедист.

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

В провадженні слідчого відділення Чернігівського відділу поліції знаходиться кримінальне провадження, відкрите за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

В ході досудового розслідування встановлено, що 31 травня до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення, що до травмпункту Чернігівської міської лікарні каретою швидкої допомоги було доставлено чоловіка, у якого під час обстеження медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом правого стегна та забої.

Чоловік був травмований в результаті ДТП 31 травня близько 11:45 на перехресті вулиць Рокосовського – Всіхсвятської, коли рухався на велосипеді.

Поліція звертається до чернігівців, які були свідками чи очевидцями автопригоди, зателефонувати до слідчого відділення Чернігівського відділу поліції за тел. 619-911, 619-829 або 102.

Не залишайтеся байдужими.

Ще статті по темі

Back to top button