Надзвичайні події

Рятувальник витягнув із крижаної пастки молодого хлопця (Фото)

Учора, 11 січня, о 23:24 до Служби порятунку «101» у Куликівському районі надійшло повідомлення про те, що в районному центрі по вул. Набережній під кригу озера Сільське провалився і тоне 17-річний юнак. Про подію повідомив рятувальників його знайомий, який разом із потерпілим переходив тонкою кригою водойми, також провалився, проте зміг самостійно вибратися з крижаної води.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом до місця події прибуло відділення 8-го Державного пожежно-рятувального підрозділу у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На той момент юнак перебував у крижаній воді близько 15 хвилин на відстані понад 25 метрів від берега. Для порятунку постраждалого начальник караулу капітан служби цивільного захисту Артем Пінчук обв’язав себе мотузкою, повзком по тонкому льоду дістався до потерпілого і за допомогою драбини-палиці витягнув його на берег.

Рятувальники надали хлопчині першу допомогу та доставили до Куликівської центральної районної лікарні. Після обстеження медичними працівниками 17-річного В’ячеслава відпустили додому.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button