Надзвичайні події

Рятувальники продовжують шукати 12-річну дівчинку у Десні

До оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Чернігівській області 14 серпня о 16:20 надійшло повідомлення про те, що на міському пляжі «Золотий берег» під час пірнання у річці Десна зникла 12-річна дівчинка. За попередньою інформацією, дитина відпочивала разом з батьками, однак у воді перебувала сама.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

До проведення пошукових робіт було залучено 1 моторний катер та 3 працівники обласної рятувально-водолазної служби. Згодом до пошукових робіт залучено фахівців групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області у складі 4 чоловік особового складу, 1 одиниці техніки та моторного човна. 

Після обстеження 800 м вздовж берегової лінії надводної та 4000 кв. м. підводної акваторії р. Десна, о 20:30 активну фазу пошуків було припинено. 

15 серпня о 06:30 пошукові роботи відновлено. Для їх проведення залучено 10 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 2 моторні човни Управління ДСНС України у Чернігівській області, а також 3 чоловіки та 1 моторний катер Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби.

Рятувальники обстежують надводну та підводну акваторію річки Десна, а також берегову лінію пішим патрулем. Роботи тривають.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button