Надзвичайні події

Смертельне ДТП і травми через необережність

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме:  5 дорожньо-транспортних пригод і 4 пожежі.

Унаслідок цих подій загинула 1 особа та 5 осіб постраждали.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 5:

— на 84 км автодороги Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч біля смт Сосниця о 9 год.50 хв. 14 грудня водій автомобіля «Peugeot-308» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Унаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження;

— на 113 км автодороги Кіпті – Глухів – Бачівськ (Бахмацький район) о 12 год. 37 хв. 14 грудня водій автомобіля «Peugeot-107» не врахував дорожню обстановку та не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «Renault Premium 450.19T» з напівпричепом-цистерною.

Унаслідок пригоди водій автомобіля «Peugeot-107», 1989 року народження, загинув на місці події;

— в м. Чернігові по проспекту Миру в районі будинку № 201 близько 13 год. 14 грудня водій автомобіля «Chevrolet Lumina» здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2;

— в м. Чернігові на перехресті вулиць Котляревського та П’ятницької о 13 год. 30 хв. 14 грудня водій автомобіля «ВАЗ-21013» здійснив наїзд на малолітнього пішохода, 2009 року народження, який різко вибіг на пішохідний перехід.

Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної дитячої лікарні, після медичного огляду та надання медичної допомоги був відпущений додому;

— у м. Чернігові по вул. Гетьмана Полуботка в районі будинку № 84 близько 15 год. 14 грудня водій автомобіля «ВАЗ-21102» здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, 2001 року народження, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Унаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної дитячої лікарні, після медичного огляду та надання медичної допомоги був відпущений додому.

Пожежі – 4, 3 пожежі в житловому секторі  (1 особа постраждала) та 1 пожежа на об’єкті.

Ще статті по темі

Back to top button