Надзвичайні події

У Чернігові горіла багатоповерхівка (Фото)

До оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Чернігівській області 4 грудня о 18:28 надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир на 2-му поверсі 9-типоверхового житлового будинку, що в обласному центрі по проспекту Миру, 259.

На місце пригоди оперативно прибуло відділення пожежно-рятувальної частини міста. На той момент у помешканні спостерігалося щільне задимлення.

Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору о 18:52 пожежу локалізували, а о 18:55 остаточно ліквідували. Під час гасіння вогнеборці в їдкому диму відшукали та винесли у безпечну зону 63-річну прикуту до ліжка через хворобу господарку квартири та її 40-річного сина. Постраждалих обстежили медичні працівники, проте від госпіталізації останні відмовилися. 

Причиною виникнення загоряння послужила необережність під час паління сина господарки.
До ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, ретельно гасіть недопалки та сірники.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button