Надзвичайні події

У Чернігові обстріляли Chevrolet (Фото)

Уночі 21 травня до Чернігівського відділу поліції за телефоном «102» звернувся житель обласного центру. Він повідомив, що по вулиці Шевченка невідомі особи обстріляли його легковик «Chevrolet Aveo».

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції та наряди патрульної поліції. В ході подальшої перевірки на місці події потерпілий пояснив, що біля одного з будинків по вулиці Шевченка на дорозі стояли невідомі та заважали проїзду автомобіля. У подальшому у водія з ними виник словесний конфлікт, у ході якого один із чоловіків дістав предмет, схожий на пістолет, і здійснив 3 постріли по автомобілю.

Поліція затримала двох чернігівців, які були доставлені до медзакладу для освідування на факт вживання алкоголю. Чоловіки від дачі будь-яких пояснень відмовилися. При огляді місця події в них було вилучено два пістолети травматичної дії.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button