Надзвичайні події

У Чернігові палять автівки (Фото)

10 січня о 21:54 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про загоряння позашляховика Audi Q7, який знаходився на стоянці біля будинку № 12-А, що по вул. Івана Мазепи в м. Чернігові. До місця пригоди за викликом прибуло відділення 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста. Ще до їх прибуття господар і пересічні громадяни намагалися загасити вогонь за допомогою вогнегасника та підручних засобів пожежогасіння. Вогнеборці загоряння локалізували о 22:07, а остаточно ліквідували о 22:14. Унаслідок пожежі вогнем знищено електромережу транспортного засобу, частково пошкоджено двигун.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України в Чернігівській області.

11 січня у Чернігові о 03:50 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля ЗАЗ Daewoo Sens, що перебував на стоянці по вул. Всіхсвятській біля будинку № 18 в обласному центрі. До прибуття рятувальників вогонь уже встиг перекинутись на поруч розташований автомобіль Кіа Sorento. Оперативними діями вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини загоряння о 03:58 було локалізовано, а о 04:10 остаточно ліквідовано. Унаслідок пожежі вогнем знищено електромережу, пошкоджено капот двигуна та салон автомобіля Daewoo Sens, а також частково пошкоджено облицювання автомобіля Кіа Sorento.

Імовірною причиною виникнення пожеж в обох випадках став підпал. За фактами загорянь правоохоронними органами проводиться розслідування. Загалом до ліквідації пожеж залучалися 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button