Надзвичайні події

У Чернігові під землю провалився екскаватор (Фото)

2 червня під час проведення ремонтно-відновлюваних робіт по вулиці Шевченка, екскаватор КП «Чернігівводоканал» однією з опор провалився під асфальтне покриття на тротуарі поруч з будинком №48.

Про це ЧЕline повідомили в інформаційній службі КП «Чернігівводоканал».

Так, під час проведення робіт на проїзній частині дороги навпроти будинку №48 по вулиці Шевченка сталося обрушення асфальту на тротуарі, де стояв працюючий екскаватор. Як виявили пізніше, під асфальтним покриттям тротуару вже давно нічого не було і сам асфальт тримався, як то кажуть, на чеснім слові.

Об’єми ґрунту, який було вимито з-під асфальту, перевищують п’ять метрів кубічних. В цьому місці відбулася руйнація самопливного каналізаційного колектору Д=600 мм, збудованого ще у 1964 році.

Місце провалу асфальтного покриття було огороджене службою каналізаційних мереж. У вівторок, 6 червня розпочнеться робота з обстеження каналізаційного колектору за допомогою телеметрії. Якщо будуть виявлені додаткові аварійні ділянки, терміни ремонту можуть затягнутися. Взагалі ремонтні роботи планується завершити до кінця наступного тижня.

На даному каналізаційному колекторі наразі підключене КП «Чернігівське тролейбусне управління» та приватний сектор по вулицях Шевченка та Академіка Павлова. Відключення каналізації не проводилося. Ситуація контролюється каналізаційною службою КП «Чернігівводоканал» і витоки каналізаційних вод на поверхню –унеможливлені.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button