Надзвичайні події

У Чернігові спіймали водія, який збив жінку і втік з місця ДТП

Чернігівська поліція затримала водія, який збив жінку на пішохідному переході та зник з місця автопригоди. Постраждалу госпіталізували до лікарні з переломами ноги й руки.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Порушник і його автомобіль встановлені, він дав свідчення та зізнався у вчиненні ДТП.

24 листопада до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові по вулиці 1-го Травня трапилася автопригода з травмованим.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що чернігівець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом легковика «ВАЗ-21063», не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину в межах нерегульованого пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та з відкритим переломом гомілки і закритими переломами стегна і променево-зап’ястного суглобу госпіталізована до травматологічного відділення лікарні.

Після наїзду водій з місця пригоди зник. Поліцейські опитали постраждалу жінку і в ході оперативно-розшукових заходів встановили винуватця автопригоди та його автомобіль. Чоловік надав правдиві свідчення та зізнався у вчиненні даної ДТП.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) — карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button