Надзвичайні події

У Данівці потонув 20-річний парубок

Упродовж минулих святкових і вихідних днів вогнеборцями Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 15 пожеж, серед яких 9 у житловому секторі громадян та 3 – в природних екологічних системах, одна людина отримала опіки, ще одна потонула.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України в Чернігівській області.

15 квітня в с. Терехівка Чернігівського району 47-річний чоловік під час пожежі житлового будинку отримав опіки верхніх кінцівок ІІ ступеня та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні.

Того ж дня в річці Остер біля с. Данівка Козелецького району виявлено та піднято на поверхню тіло 20-річного мешканця с. Лемеші Козелецького району. Причину смерті чоловіка встановлюють правоохоронні органи.

17 квітня в Чернігові пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано загоряння сміття на відкритій території по вул. Красносільського. Причиною загоряння послугувала необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється.

Того ж дня в Ніжині для проведення робіт із деблокування загиблого під час ДТП 30-річного водія автомобіля » Chery Tiggo» залучалось відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

17 квітня у с. Мала Кошелівка Ніжинського району під час проведення земляних робіт господарі на власному подвір’ї виявили артилерійський снаряд калібром 45 мм часів Другої світової війни.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button