Надзвичайні події

У Ніжині горіло три гаражі та автівка

До Служби порятунку «101» у Ніжинському районі 28 квітня о 01:45 надійшло повідомлення про пожежу одного з приватних гаражів у автокооперативі «Ікар», що по вул. Космонавтів у м. Ніжин.

Загоряння помітив охоронець і викликав рятувальників.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

До місця пригоди оперативно прибуло два відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. На той момент вогонь перекинувся ще на два поруч розташовані гаражі.

Враховуючи швидке розповсюдження вогню на сусідні споруди, за підвищеним номером виклику до місця події були залучені ще 1 відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежна команда спеціального авіаційного загону ДСНС України.

Завдяки спільним оперативним та професійним діям вогнеборців пожежу о 02:24 було локалізовано, а о 04:00 остаточно ліквідовано, врятовано два приватні автомобілі власників. До гасіння залучалось 13 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки.

Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужив підпал. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю і перекриття трьох гаражів, а також легковий автомобіль Hyundai Accent. По факту пожежі правоохоронним органами проводиться розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button