Надзвичайні події

У Ніжині пустощі дітей призвели до пожежі: подробиці (Фото)

У м. Ніжині 18 липня о 10:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі, що по вул. Мирній.

За викликом до місця пригоди прибуло три відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини та відділення військової частини А-4558. На той момент через щільну забудову подвір’я пожежа перекинулась на поруч розташований двоквартирний житловий будинок.

Спільними оперативними діями вогнеборців пожежу об 11:17 було локалізовано, а о 13:30 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі близько 100 м кв., а також покрівлю й перекриття господарчої споруди по всій площі.

Як з’ясувалося в ході розслідування, того дня господар однієї з квартир, батько п’яти дітей, залишив на самоті Ярослава, 2003 р.н., Руслана, 2009 р.н. та Богдана, 2004 р.н., а сам відлучився у справах. Імовірно, причиною виникнення пожежі послугували пустощі дітей із вогнем. Залишившись без належної уваги дорослих, малеча влаштувала у господарській будівлі небезпечні ігри.

До ліквідації пожежі залучалися 10 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки. Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків із проханням: контролюйте розваги дітей, не дозволяйте малечі гратися з сірниками, запальничками, іншими небезпечними предметами.

Власним прикладом виховуйте у них навички культури безпечної поведінки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button