Надзвичайні події

У пожежах постраждали двоє чоловіків (Фото)

У селі Уборки Куликівського району 28 січня об 11:00 виникла пожежа будинку, який 48-річний господар використовував під дачний.

Про це ЧЕline повідомили в управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Сусіди помітили дим, що виходив з помешкання, потрапили в будинок і винесли на подвір’я непритомного чоловіка, а також самотужки загасили загоряння.

Каретою швидкої допомоги з діагнозом отруєння чадним газом постраждалого було госпіталізовано до реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні. Причиною виникнення займання послужила відсутність безпечної протипожежної відстані між опалювальним приладом та дерев’яними конструкціями горища.

Вогнем пошкоджено 5 кв.м. стіни. На гасіння підрозділи ДСНС не залучалися.

29 січня о 21:20 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в трьохкімнатній квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхового будинку, що у м. Чернігів по вулиці Дніпровська, 4.

На місце події прибуло відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки.

Рятувальники пожежу о 21:30 локалізували, а о 21:44 остаточно ліквідували та не допустили розповсюдження вогню на інші кімнати квартири.

Під час пожежі 73-річний господар помешкання, намагаючись самотужки загасити полум’я, отримав опіки верхніх кінцівок 1-го ступеня. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Ймовірною причиною загорання послужило коротке замикання електромережі. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку.

Ще статті по темі

Back to top button