Надзвичайні події

У трьох ДТП постраждали 3 водія та пішохід

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У Чернігові по вул. Шевченка біля будинку № 118 о 9 год. 50 хв. водій автомобіля «ВАЗ-210930», виїжджаючи з прилеглої території на головну дорогу, не надав переваги в русі автомобілю «Škoda Octavia A6» та здійснив з ним зіткнення.

Унаслідок пригоди водій автомобіля «Škoda Octavia A6» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Чернігівської міської лікарні № 2.

У смт Березна Менського району біля газової заправки «Еко Грін» по  вул. Гагаріна о 9 год. 1 хв. водій автомобіля «Niva » при виїзді з заправки зіткнувся з мікроавтобусом «Iveco».

Унаслідок зіткнення водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження і був доставлений для надання медичної допомоги до Менської центральної районної лікарні, а водій автомобіля «Niva» згодом звернувся по медичну допомогу до Чернігівської міської лікарні № 2.

У Чернігові на перехресті вулиць Г. Полуботка та О. Молодшого о 12 год. 15 хв. водій автобуса «Рута А0483» здійснив наїзд на пішохода.

Унаслідок пригоди  пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2, після медичної допомоги відпущений додому на амбулаторне лікування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button