Надзвичайні події

В Чернігові шукають позашляховик, який потонув у річці (Фото)

Вчора вночі, близько опівночі на пляжі «Золотий берег» перебувала молода пара. Дівчина, ім’я якої поки не відомо побачила, як на повному ходу під лід річки Десна йде позашляховик (визначити марку самостійно вона не змогла, можливо Міцубісі, але це лише припущення). Вони повідомила в поліцію, а правоохоронці передали повідомлення рятувальникам.

Сама пара перебувала в цей час теж в машині, вони були схоже єдині свідки тієї події. І якщо б не повідомили в поліцію відразу, то дізнатися, що на пляжі затонув автомобіль можна було б по слідах шин від з’їзду в річку. В’їжджаючий в річку автомобіль був від свідків на відстані близько 100 метрів, тому вони і не змогли розгледіти ні номерів, ні марку авто.

На даний момент ведуться пошукові роботи, які тривають 12 годин. Працює 3 водолаза – 2 від ДСНС і 1 від водолазної станції. Всього в пошуку приймає участь 14 чоловік особового складу. Поки не відомо скільки людей було в машині, ніхто з родичів, хто міг би дізнатися про подію в соцмережах не приїхав на пляж.

У поліції, співробітники якої оперативно прибули на місце за викликом 102 нам повідомили, що теж не встигли встановити хоча б марку машини, застали лише габаритні вогні, які світилися під водою. При цьому не чути було криків людей з потопаючого авто або ознак того, що хтось намагається вибратися. Првоохоронники також повідомляють, що поки ніхто не звертався із заявою з приводу утоплеників, можлива також версія, що вони не місцеві і могли щось сплутати під час руху.

На момент 12:10 сьогоднішнього дня машину все ще не знайшли. Заяв про зникнення людей від жителів Чернігова поки в поліцію не надходило.

Джерело: http://www.gorod.cn.ua/

Ще статті по темі

Back to top button