Надзвичайні події

Винуватець ДТП втік до бару

Днями близько десятої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що в мікрорайоні Масани сталася дорожньо-транспортна пригода – пікап ІЖ-271723, виїжджаючи з парковки, зачепив автомобіль «Ланос».

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що винуватець аварії зник. На парковці знаходилося кілька громадян. Вони бачили сам момент ДТП та чоловіка, який перебував за кермом пікапа. Свідки аварії надали правоохоронцям опис водія.

За деякий час патрульні знайшли зниклого водія в одному з барів неподалік місця ДТП. Коли чоловіка доставили на місце, його впізнали свідки.

Громадянин не заперечував, що перебував за кермом пікапа у момент аварії. І навіть підтвердив, що вживав алкоголь після скоєння ДТП та погодився пройти тест на вміст алкоголю. Результат тесту, зафіксований у присутності свідків, – 1, 53 проміле.

Патрульні склали на водія адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 130 (вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Ще статті по темі

Back to top button