Надзвичайні події

З Мерседесу випав 51-річний чоловік

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 2 випадки загоряння сухої трави й стерні на полі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 4 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

— в с. Олександрівка Чернігівського району по вулиці Шевченка, 23 о 15 год. 45 хв. 13 вересня в результаті неповного зачинення пасажирських дверей випав із салону на проїжджу частину дороги пасажир автомобіля «Mercedes Sprinter». Від отриманих травм пасажир автомобіля, 1965 року народження, помер на місці події;

— у Чернігові біля залізничного мосту по вулиці Гагаріна, 50 об 11 год. 30 хв. 13 вересня водій автомобіля «Volkswagen LT 28» не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Mazda 3». Водій автомобіля не дотримувався безпечної дистанції і зіткнувся із автомобілем «Volkswagen LT 28».

Водій автобуса «ПАЗ-3205», який рухався позаду автомобіля «Volkswagen Caddi» по маршруту №35, з метою уникнення зіткнення з автомобілем «Volkswagen Caddi» застосував екстрене гальмування, що призвело до падіння пасажира автобуса.

Внаслідок пригоди тілесні ушкодження отримали малолітній пасажир автомобіля «Mazda 3», 2014 року народження, який був госпіталізований до травматологічного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні, пасажири автомобіля «Mazda 3» та маршрутного автобуса «ПАЗ-3205», які після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися;

— у Чернігові по вулиці Г. Полуботка, 24 о 16 год. 20 хв. 13 вересня водій автомобіля марки «ВАЗ-21013» здійснив наїзд на малолітнього пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди малолітній пішохід, 2008 року народження, отримав тілесні ушкодження і після надання медичної допомоги був відпущений додому на амбулаторне лікування.

Загоряння сухої трави та стерні на полі – 2 випадки на загальній площі 1,2 га.

Ще статті по темі

Back to top button