Надзвичайні події

За 20 обікраних автівок чернігівець отримав 5 років в’язниці

Державним обвинувачем Чернігівської місцевої прокуратури в Деснянському районному суді міста доведено вину жителя Чернігова у 20 епізодах таємного викрадення майна громадян з їхніх транспортних засобів.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Попри невизнання вини обвинуваченим, прокурором надано обґрунтовані докази того, що з березня по грудень 2015 року, зловмисник, пошкоджуючи замки дверей в автомобілях, викрадав автомагнітоли та акумулятори автівок потерпілих.

Свідок у судовому засіданні впізнав обвинуваченого та підтвердив, що саме він приносив здавати акумуляторні батареї до пункту прийому, а в самого обвинуваченого вилучено беззаперечні докази його вини – автомагнітоли.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 КК України, а саме у таємному викраденні майна громадян, вчинених повторно.

Суд врахував послужний список його попередніх судимостей, велику кількість епізодів, і погодився з позицією прокурора, призначивши  максимальний строк покарання за злочини у вигляді 5 років позбавлення волі.

Ще статті по темі

Back to top button