Надзвичайні події

За добу жителі області пережили 15 небезпечних подій

Протягом минулої доби на Чернігівщині зареєстровано 15 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 11 пожеж і 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Унаслідок цих подій постраждали троє осіб.

Про це ЧEline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

ДТП:
— в Ніжині на перехресті вулиць Поштової та Подвойського близько 22-ї години 8 серпня водій мопеда «ВАЙПЕР МХ-150» не впорався з керування та здійснив наїзд на велосипедиста. Унаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження;

— у Чернігові на перехресті вулиць Преображенської та Гончої близько 9-ї години 9 серпня водій автомобіля «Renault Logan» здійснив зіткнення з автомобілем «КАМАЗ». Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «Renault Logan» отримав тілесні ушкодження та звернувся до травмпункту Чернігівської міської лікарні № 2, після надання медичної допомоги амбулаторно лікується вдома;

— в с. Кинашівка Борзнянського району по вулиці Свердлова біля будинку № 119 о 15-й годині 20 хвилин 9 серпня водій мопеда «ДЕЛЬТА» здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen». Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

Пожежі – 11, з них 1 пожежа в житловому секторі та 10 випадків загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 8,283 га.

Знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1.

Радіаційний фон:
На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.

Ще статті по темі

Back to top button