Надзвичайні події

Житель Талалаївського району воює за ДНР

«Правоохоронці задокументували, що у травні 2014 року мешканець Таталаївського району за власною ініціативою приєднався до терористичної організації «ДНР». Його забезпечили камуфляжною формою, вогнепальною зброєю та призначили на посаду навідника-оператора реактивних систем залпового вогню.

Бойовику заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи). Матеріали розслідування з обвинувальним актом передано до суду для винесення вироку», – йдеться в повідомленні прес-групи обласного управління СБУ.

Уже відомо, що цей чоловік – 46-річний Володимир Анатолійович Коноваленко уродженець села Співакове. Звідти ж родом і його батьки. А виріс він у райцентрі Срібне. Наразі там живе його мати, батько помер.

Мати розповіла, що син жив у Горлівці, бо там знайшов собі жінку. Працював на заводі «Стірол» та на «Спецвуглемаші». До матері востаннє приїжджав за чотири роки до початку в Україні воєнних дій. А востаннє телефонував, коли АТО ще не було.

Мати припускає, що, ймовірно, сина ошукали, тож він і подався в терористи. Мовляв, наобіцяли багато грошей і благ, він і повірив.

Джерело: «ВісникЧ»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button