Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Михайло Півень має план розвитку Коропської громади

Підприємець Михайло Півень, який балотується на посаду голови Коропської ОТГ, має план розвитку Коропа та населених пунктів громади. Про це він заявив на зустрічі з людьми в райцентрі.

Він зазначив, що має значний досвід управлінської діяльності. Свого часу, перебуваючи на посаді голови місцевої РДА, започаткував і реалізував чимало проектів, зокрема щодо благоустрою райцентру, наведення порядку на вулицях Коропа та сіл району. І тепер готовий продовжити розпочаті справи.

«Я маю амбітні плани з розвитку Коропа як центру об’єднаної громади та інших населених пунктів ОТГ. Передусім йдеться про економіку й інвестиційну привабливість регіону. Адже тільки тоді, коли підприємства працюватимуть, люди матимуть роботу, заробітну плату, соціальний захист і гідне життя в рідних населених пунктах», — наголосив Михайло Півень.

Оскільки Коропщина – аграрний край, то, на думку кандидата на посаду Коропського селищного голови, край потребує розвитку успішних фермерських господарств. І господарями на землі мають бути селяни. «Для Коропської ОТГ відродження полягає у високотехнологічному розвитку агросектору», — переконаний Михайло Півень.

Суттєву увагу він планує приділити розвитку торфовидобувної, деревообробної і туристичної галузей у Коропській громаді.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button