Перші вибори голів об’єднаних громад на Чернігівщині

«Не києм, то палицею»: Дідур і Сахневич продовжують агітувати за децентралізацію «по-хохляцьки»

Аграрний барон Чернігівщини – заступник голови обласної ради Арсен Дідур знову продовжує дискредитувати президентську реформу децентралізації, нав’язуючи людям чиновницький варіант «по-хохляцьки» (термін, придуманий Дідуром для характеристики своєї децентралізації).

15327688_555792604628614_315711080_nСтворити децентралізаційну пародію «один район – одна громада» Арсен Дідур разом із своїм поплічником – злісним ворогом президентської децентралізації Леонідом Сахневичем (перший заступник голови ОДА) закликали у Куликівському районі.

До речі, Леонід Сахневич і Арсен Дідур відзначалися не лише саботажем президентської реформи. Ця чиновницька «двійка» безпосередньо причетна до сумнівних схем розподілу бюджету.

Наприклад, на ремонт свинарників і корівників Козелецького геріатричного пансіонату Леонід Сахневич пролобіював виділення з державного бюджету майже 1,5 мільйона гривень.

Хоча експерти одностайно заявили, що ремонтні роботи можна було виконати втричі дешевше. І це попри те, що чиновники роблять ремонт свинарників, тоді як приміщення, в якому живуть старенькі, – розвалюється. Отак «дбають» чиновники про знедолених людей…

Аграрна партія, представником якої на Чернігівщині є Арсен Дідур, чинила шалений тиск і саботувала децентралізацію. Адже партії аграрних баронів і продажних чиновників обслуговують інтереси місцевих кланів, які контролюють доступ до влади і ресурсів. Корумпованим чиновникам і аграрним магнатам начхати на простих людей.

І тут маємо «аграрний трюк» – на вибори в об’єднані громади, що створюються не за дідурівським принципом «один район – одна громада», Аграрна партія також виставляє своїх кандидатів. Тому виборці повинні сказати своє рішуче «ні!» аграрним кровопивцям, які нещадно експлуатують селян, безкоштовно використовують необліковані гектари, платять мізерну зарплату працівникам своїх фірм, скуповують за копійки молоко і дерибанять бюджет через корупційні схеми.

Вибори до 11 об’єднаних територіальних громад на Чернігівщині – заслуга виключно «Нашого краю». «Наш край» – гарант децентралізації в інтересах звичайних людей, а не чиновників.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів і продажних чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

Політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button