Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Прогресивні ідеї Володимира Гордюка щодо успішності Сновської громади, яка забезпечить добробут кожного

Сновська об’єднана територіальна громада невдовзі може змінитися до непізнаваності. У позитивному сенсі. Все це – завдяки прогресивній програмі розвитку, яку пропонує відомий місцевий підприємець, кандидат на посаду міського голови Сновської ОТГ Володимир Гордюк.

Сновська громада стоїть на порозі децентралізаційних змін – 18 грудня тут відбудуться вибори. Цей важливий процес і визначить майбутню долю громади.

Корумповані чиновники й аграрні кровопивці вже «показали», як вміють управляти. Партії аграрних баронів і продажних посадовців довели людей до тотального зубожіння – рівень життя населення знизився в рази. Такого жахливого життя не було навіть під час економічних криз. Парламентські партії знову хочуть пропхатися в органи управління громадами, аби зберегти старі корупційні схеми та продовжити обкрадати людей.

Володимир Гордюк вирішив дати бій корумпованим злочинцям, які знову лізуть до влади. Він балотується на посаду голови Сновської об’єднаної територіальної громади від партії «Наш край». Адже «Наш край» іде на вибори, аби захистити інтереси громад і покращити добробут кожної родини.

Володимира Гордюка добре знають у Сновську. Він має серйозний управлінський досвід – працював начальником митного посту. Понад 15 років успішно займається підприємницькою діяльністю в галузі будівництва. У Сновську за останні роки завдяки очолюваному ним колективу суттєво змінилися міський сквер, зупинка громадського транспорту, відремонтовано чимало пам’ятників та об’єктів соціальної інфраструктури. Володимир Гордюк сподівається на підтримку громади і вірить у свою перемогу.

«Я знаю проблеми громади не з чуток. Я народився і весь час жив у Сновську. Саме тому відчуваю відповідальність за долю рідного краю, хочу забезпечити його розвиток. Тому і вирішив балотуватися. Наша громада стане успішною і привабливою для інвесторів», — наголошує Володимир Гордюк.

На вибори Володимир Гордюк іде з чіткою програмою. Кандидат від партії «Наш край» має план першочергових дій, що дасть можливість активізувати розвиток громади. Для багатьох населених пунктів ОТГ дуже гостро стоїть проблема з ремонтом доріг, з модернізацією вуличного освітлення, вдосконалення системи збирання та вивезення твердих побутових відходів. До речі, проблема зі стихійними сміттєзвалищами актуальна по всій Сновщині і потребує негайного вирішення.

Окрім того, для планомірної забудови прикордонного міста Сновськ і покращення його благоустрою конче необхідна розробка та введення в дію нового генерального плану міста.

Володимир Гордюк також відстоюватиме інтереси медиків. Лікарня у Сновську потребує реанімаційних заходів. Її матеріально-технічна база застаріла і потребує суттєвого оновлення.

Важливий аспект – дитячі садки і школи.

«Необхідно зберегти працюючі садки, а також відкривати нові. Щоб дошкільнята могли навчатися і виховуватися в комфортних умовах. У бюджетних закладах треба обов’язково впроваджувати енергозберігаючі технології. Утеплення приміщень, заміна вікон, модернізація систем опалення – все це дасть можливість суттєво економити на ресурсах.

Я готовий працювати в цьому напрямі. Завдяки децентралізації місцеві бюджети матимуть щонайменше втричі більше грошей. Це дасть змогу реально багато зробити для людей. Головне – грошима розпоряджатиметься громада, а не розкрадатимуть чиновники, як це було завжди. Жителі перших об’єднаних громад уже відчули ці переваги і називають свої ОТГ «децентралізаційним раєм». Ми в Сновській громаді також зробимо такий рай», – запевняє Володимир Гордюк.

У планах Володимира Гордюка – запровадження бюджету участі. Це «ноу-хау» дасть можливість простим людям реалізувати свої проекти. Все просто, але головне – дієво.

Люди заслуговують на краще життя, і тому на виборах 18 грудня мають сказати чітке «ні!» партіям, які роками знущалися над українцями. Аграрна і Радикальна партії, «БПП», «Батьківщина» і «Народний фронт» – партії аграрних баронів і продажних чиновників.

Вони йдуть на вибори, аби згорнути децентралізацію, привласнити повноваження громад, фінансові ресурси, наживатися на корупції, як це було завжди. Ці партії проштовхують об’єднання за принципом «один район – одна громада». Вони хочуть будувати місцеві «ДНР» та «ЛНР» замість сильних громад. Партії аграрних баронів і продажних чиновників обслуговують інтереси місцевих кланів, які контролюють доступ до влади і ресурсів.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів і продажних чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button