Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніСуспільство (відео)

У Носівці інспектор поліції Володимир Мельник займається антиконституційною діяльністю (Відео)

Виборчі перегони з присмаком брехні та погроз вже відчула на собі політична партія «Наш край».

З офіційної сторінки у Facebook політсила заявляє про тиск не лише на своїх  активістів із боку правоохоронних органів, а й також на кандидатів у депутати за списком від політичної партії на виборах у Носівській об’єднаній територіальній громаді.

Слідчий поліції Мельник розносить кандидатам у депутати від політичної сили повістки про виклик на допит до відділу поліції. Підставою для цього нібито є звернення інших політичних сил.

Погрози у бік своїх кандидатів і їх переслідування напередодні виборів партія «Наш край» розцінює як спробу позбутися сильних політичних опонентів.

Партія «Наш край» цю ситуацію розцінює, як здійснення морально-психологічного тиску та спробу залякати політичних опонентів. Дуже прикро, що правоохоронні органи знову почали виконувати політичне замовлення корумпованих провладних сил.

Нині партія «Наш край» змушена звертатися до правоохоронців з проханням відреагувати на переслідування і тиск. З власних джерел інформації ЧЕline припускає, що той самий носівський слідчий Володимир Мельник, який роздає активістам «Нашого краю» повістки на допити, виконує ніщо інше, як політичне замовлення, за що отримує винагороду не з державного бюджету. Це є кримінальним злочином. По телефону нашим журналістам пан Мельник з переляку нічого не зміг пояснити.

— Яку відповідальність, що ви маєте на увазі. Я не знаю, хто ви і чого ви мені телефонуєте, — Володимир Мельник, слідчий поліції у Носівському районі.

Рівень політичної злочинності за останній час на Чернігівщині зріс у рази. Замість того, щоб зменшувати криміногенну ситуацію, поліція підігрує горе-політикам, виконуючи їхні політичні завдання. Ми ж звертаємося до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою перевірити діяльність поліції Чернігівщини щодо незаконного втручання у виборчий процес.

До речі, подібні схеми так званих профілактичних бесід напередодні дня голосування застосовували торік у Чернігові перед другим туром виборів міського голови. Рекомендації, як правильно голосувати, тоді отримували учителі, працівники ЖЕКів та інші бюджетники.

Ще статті по темі

Back to top button