Політика

Чернігівський голова Атрошенко все таки зустрівся з Насіровим щодо ліквідації митного терміналу ЧL

Мер Атрошенко зустрівся з головою Державної фіскальної служби Чернігова Романом Насіровим. Як повідомив пан Атрошенко місцевому телеканалу, на зустрічі він обговорив питання перенесення митного терміналу по вулиці Жабинського.

-Він дав мені обіцянку, зареєстрував при мені лист-звернення і дав обіцянку дать всім вказівку, начальнику чернігівської митниці щодо якомога швидкого оголошення конкурсу на знаходження інвестора на альтернативний митний термінал в межах Чернігова в промисловій зоні, — заявив Владислав Атрошенко

Голова «Організаційного комітету з питань ліквідації митного терміналу в місті Чернігові» Василь Куліда спеціально для ЧЕline прокоментував цю подію.

Нарешті завдяки наполегливій праці громадського комітету з ліквідації митного терміналу мер Чернігова почав робити якісь рухи у напрямку позитивного рішення цього питання. Зустріч пана Атрошенка з Насіровим відбулася під впливом громади. Тож, ми рухаємося у правильному напрямку. І будемо продовжувати впливати на владу з приводу питання щодо ліквідації митного терміналу по вулиці Жабинського, — наголосив Василь Куліда. — Паном Атрошенко були дані лише вказівки, та чи відбуватимуться якість конкретні дії поки що не ясно. «Організаційний комітет» буде пильно слідкувати за тим, аби слова втілилися у дії, — підсумував пан Куліда.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Мне кажется, что без давления со стороны общественности Атрошенко так и не нашел бы времени попасть на прием к Насирову. Мер не торопится решать вопрос с терминалом, не смотря на все свои обещания месяц назад

Back to top button