206 округПолітика

Чи піде Яценюк по 206-му округу Чернігівщини?

Після заяви прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка стосовно його відставки у соціальних мережах з’явилося чимало дискусій про можливу його участь у довиборах до парламенту по 206-му округу Чернігівщини. ЧЕline з’ясував, чи справді екс-прем’єр планує балотуватися до Верховної Ради на передвиборчому майданчику нашої області.

По коментар ми звернулися до однопартійця Арсенія Яценюка – народного депутата («Народний фронт») Олександра Кодоли: «…зараз не йдеться про посаду для Яценюка. Зараз питання вирішення політичної кризи і збереження держави. Арсеній Яценюк подав у відставку. Останнім часом тільки лінивий його не критикував. Як справедливо, так і не дуже. А я хочу йому подякувати. Подякувати за 2 роки надзвичайних зусиль. За те, що з його сторони робилося все можливе для фінансування армії та оборони; за першу зиму без російського газу; за реальну фінансову децентралізацію. Його можна багато за що критикувати і багато за що дякувати йому. Але без сумніву: два роки його прем’єрства — найкритичніші роки нашої новітньої історії. Я думаю, що мине зовсім небагато часу, і ми зможемо об’єктивно оцінити ті події, які відбувалися за прем’єрства Арсенія Яценюка. Хотілося б відзначити, що вперше в українській історії державний діяч такого рівня подає у відставку сам, а не робить усіх заручниками своїх політичних амбіцій».

Також із власних джерел ЧЕline стало відомо, що Арсеній Яценюк точно не братиме участі у виборах по 206-му округу, які, ймовірно, відбудуться влітку чи восени вже цього року.

Стежте за оновленням сайту  http://cheline.com.ua/  і будьте обізнані!

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. еще кого не хватало в Чернигове! город не вынесет воровства и коррупции на ТАКОМ уровне. нам пока достаточно Атрошенко. спасибо.

    1. так да хД Атрошенко нам с лихвой хватает.. коррупция, воровство, наплевательское отношение к людям.. да и морковки в области для кролика не хватет хДДДД

Back to top button