Політика

Депутат Чернігівської міськради відкликав свій голос щодо Ялівщини

Депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Микола Носко відкликав свій голос у голосуванні щодо забудови поблизу Ялівщини, що відбулося під час чергової сесії міськради 30 листопада – 1 грудня. Проект рішення передбачав надання дозволу окремій юридичній особі змінити цільове призначення земельної ділянки поблизу «Ялівщини» для зведення багатоквартирних будинків. Усього проект рішення був підтриманий 22 депутатами.

За словами Микола Носка, така зміна цільового призначення є грубим порушенням Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», тому він під час голосування утримався. А пізніше з роздруківки протоколу поіменного голосування дізнався, що через технічний збій його голос було зараховано «ЗА».

Депутат звернувся до міського голови Владислава Атрошенка з відповідною заявою. «Прошу вважати помилково зарахованим мій голос «ЗА» щодо голосування про прийняття проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам» остаточно затверджено під №13/VII – 27 у цілому та вважати його «УТРИМАВСЯ», — йдеться в заяві.

2016-12-06_121248

Оскільки М.Носко відкликав свій голос, рішення набрало всього 21 голос депутатів міської ради.

 Прес-служба Чернігівської облорганізації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button