Політика

Депутат Чернігівської облради від «Нашого краю» просить провести сесію Бахмацької райради для врегулювання земельних питань

*Актуально

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник просить провести сесію Бахмацької райради для врегулювання земельних питань. Відповідне звернення вона скерувала до голови Бахмацької районної ради Віктора Міщука.

За інформацією Ольги Чередник, на дві земельні ділянки загальною площею 262 га на території Кропив’янської сільської ради Бахмацького району виготовлено технічну документацію з нормативної оцінки земель запасу і резерву, але вона не затверджена.

Зараз, як встановлено, ці землі обробляє ТОВ «Крапив’янське» в незаконний спосіб. Відсутність затвердженої нормативної оцінки зазначених земель перешкоджає оголошенню та проведенню земельних торгів (аукціону), що, у свою чергу, призводить до втрат сільського бюджету.

«Із метою дотримання законності в землекористуванні та недопущення зазначених втрат прошу прискорити прийняття відповідного розпорядження про оголошення сесії райради в найкоротший строк», – йдеться в тексті звернення до голови Бахмацької райради.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button