Політика

Депутати Чернігівської міськради проти медійної «дискримінації»

*Актуально  

Фракція партії «Наш край» наголошує на необхідності рівного доступу депутатів міськради як представників громади до ефіру міського телебачення. Комунальне підприємство ТРА «Новий Чернігів» подало на розгляд міської ради Програму підтримки та розвитку комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради у період впровадження цифрового мовлення на 2018 – 2020 роки, що передбачає збільшення фінансування підприємства з міського бюджету.

Депутати «Нашого краю» підтримують розвиток комунальних підприємств Чернігова, і міське телебачення, безперечно, потребує оновлення, осучаснення. Водночас висвітлення діяльності депутатського корпусу Чернігівської міської ради має бути одним із важливих напрямів діяльності ТРА «Новий Чернігів». Такі підходи на міському телебаченні існували не один рік. Хоча останнім часом з ефіру зникли більшість програм про діяльність депутатів міської ради.

Залишається тільки здогадуватися, чому зараз ситуація кардинально змінилася, адже громада має бути обізнаною про діяльність своїх представників, міське телебачення має працювати для всіх чернігівців.

Фракція політичної партії «Наш край» у Чернігівській міськраді наголошує, що, приймаючи нову програму підтримки ТРА «Новий Чернігів», доцільно для всіх депутатів міськради передбачити рівні можливості доступу до ефіру, створити умови для висвітлення своєї діяльності представниками різних політичних сил, захисту інтересів своїх виборців, а також можливості звітувати про свою роботу перед жителями міста. Громада має знати про діяльність своїх обранців, переконані представники «Нашого краю».

 Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Так ненавязчиво о спонсорах)))

Back to top button