Політика

Депутатів навчають, як працювати в окрузі

*Актуально

У місті Бахмач на Чернігівщині пройшов тренінг у рамках проекту «Школа партії» на тему: «Контактування з виборцями».

Навчання для учасників – депутатів різних рівнів від партії «Наш край» – провів керівник проекту «Школа партії» Михайло Городок. Він поділився фаховими підходами у спілкуванні з прихильниками та активістами партії, приділив увагу системній та результативній роботі депутатів від партії у своїх округах.

Учасниками навчання стали майже 30 депутатів сільських, селищних, міських рад і партійних активістів. За словами керівника виконкому Бахмацької районної організації партії «Наш край» Віталія Гераська, такі зустрічі надзвичайно корисні і для молоді, яка тільки-но долучається до політичних процесів, і для людей старшого віку, які можуть осучаснити свої знання і поділитися власним практичним досвідом.

«Тренінг за кілька годин формує з різних людей команду однодумців, які готові злагоджено працювати й досягати позитивних результатів. У нас відбувся діалог, і ми всі залишилися дуже задоволені», – розповів Віталій Герасько.

Як повідомив керівник виконкому Чернігівської обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика, партія постійно приділяє увагу навчанню та підвищенню кваліфікації своїх активістів. Так, тільки цього року було проведено 12 різних тренінгів і партійних навчань.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button