Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Ірина Грозенко звернулася до виборців Лосинівської громади

Шановні виборці! Дорогі земляки!

11 грудня 2016 року кожен із нас робитиме власний вибір. Ми почнемо будувати наше майбутнє або залишимо все, як є нині. Для того, аби зробити правильний вибір, варто згадати, як починалася децентралізація на Чернігівщині, хто вимагав оголосити вибори до об’єднаних громад, а хто зривав цей процес.

Нагадаю, що Радикальна партія Ляшка, «Батьківщина», Опозиційний блок з усіх сил протидіяли об’єднанню громад. Вони навіть об’єдналися, аби у парламенті заблокувати децентралізацію і зберегти феодальну систему, яка виснажує громади. Партія «Наш край» була єдиною силою, яка наполегливо просувала ідею децентралізації і виборів в об’єднаних територіальних громадах. Ця сила, підтримана громадами, свого добилася. Було оголошено вибори до ОТГ.

І одразу ті самі партії, які вчора встромляли нам палиці в колеса, перефарбувалися на завзятих прихильників децентралізації. Вони виставили своїх кандидатів і розказують людям про розвиток громад… То чи можна вірити партіям, які вже раз обдурили і зрадили людей. Кожен із вас має власну відповідь…

Але варто зважити на те, що названі мною сили вже більше 10 років при владі. Чи бачимо ми позитивні результати їхніх дій? То чи не краще голосувати за нові сили, які за короткий термін продемонстрували дієвість і спроможність до дій. Аби краще розуміти сутність старих партій, наведу показовий приклад політичної безпринципності. 6 грудня відбулось голосування за підвищення мінімальної зарплатні до 3200 гривень з 1 січня 2017 року. Але Батьківщина і Опозиційний блок не дали за це рішення жодного голосу.

То чи мають право їхні представники щось обіцяти людям після такої наруги… Я вважаю, що ні. Їм не можна довіряти долю громад і людей. Вони зрадили раз, тож зрадять вдруге та втретє.

Шановні виборці! Обов’язково прийдіть на вибори 11 грудня 2016 року і віддайте свій голос за силу, яка захищає інтереси громад — партія Наш Край! За можливість зробити своє життя заможним! Я розраховую на вашу підтримку і як голова громади я житиму в Лосинівці, зроблю все, аби забезпечити добробут нашим мешканцям, створити їм нові високооплачувані робочі місця та відновити соціальну сферу!

Вірю у нашу мудрість!

З усією відповідальністю і повагою

Ірина Грозенко

Політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button