Політика

«Кириченківські» лампочки таки браковані: черкаських підрядників можуть посадити

Сьогодні під час сесії міської ради було розглянуто додаткове питання – звіт тимчасової контрольної комісії щодо системи вуличного освітлення у місті.

Як повідомив голова комісії Павло Вовк, під час аналізу роботи підрядної організації було виявлено ряд порушень, які стосуються технічної документації та відповідності нормам самих ліхтарів. Тому члени комісії запропонували розірвати договори з підрядником і притягти його до кримінальної відповідальності.

Коментуючи цю ситуацію, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зауважив, що проблеми з підрядником були з самого початку. Оскільки на систему вуличного освітлення було виділено більше 2,5 мільйонів гривень, тому вирішено було встановлювати ці ліхтарі попри деякі порушення.

«Ми могли залишитися взагалі без нічого і втратити гроші. Тому сподіваюся, що ліхтарі відпрацюють свій гарантійний термін», – зауважив Атрошенко.

Також мер наголосив на тому, що справою займатимуться правоохоронні органи. Загалом нині встановлено 400 ліхтарів із понад 500.

Як відомо, встановленням світлодіодних ліхтарів у Чернігові займалася черкаська фірма ТОВ «ДВРП-Монтаж».

Ще статті по темі

Back to top button