Політика

Депутатські 200 тисяч: важлива «крапля» в морі чернігівських проблем

Кожен депутат Чернігівської міської ради отримає по 200 тисяч гривень на виконання своєї передвиборчої програми.

Таке рішення попередньо озвучили на виконкомі.

Всього народні обранці отримають у своє розпорядження 8,4 мільйона гривень із міського бюджету. На найближчій сесії прийматиметься остаточне рішення про затвердження такої програми.

За ці кошти не вдасться вирішити всі проблеми на окрузі, переконані представники депутатського корпусу, однак у разі розумного підходу до їх використання можна закрити частину наболілих питань.

Сергій Вакуленко – депутат Чернігівської міської ради:

«Основні витрати підуть на внутрішньо-дворові проїзди. Вони зараз у жахливому стані. Якщо магістральні дороги хоч якось ремонтуються, то в приватному секторі це все дуже запущено. Частину коштів планую витратити на спортивний інвентар для 32-ї школи. Загалом 200 тисяч для мікрорайону — це крапля в морі, але якщо їх ефективно використати та простежити рух кожної копійки, то, переконаний, від цього буде помітна користь».

Володимир Козир — депутат Чернігівської міської ради:

«На окрузі працюють мої помічники, будемо цими коштами вирішувати найбільш нагальні проблеми. 200 тисяч — це дуже маленька сума в розрахунку на 5-тисячний округ».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Че б*я , какого на пр этим с**чкам из нас деньги танут ? вообще что-льи сума посходили , мало того что они и так воруют в закрытую так теперь в открытыю решили намутиться , жесть

Back to top button